Bсекидневната и кухнята в едно помещение

Bсекидневната и кухнята в едно помещение

 

Несъмнено един от топ приоритетите, които имаме към дизайна на комбинираното помещение е той да бъде максимално функционален и да „работи" в наша полза. Какво имам предвид с това ли? В случая, дизайнът би работил в наша полза, ако ни помага да се движим по-лесно, да готвим по-удобно, да почиваме по-пълноценно, както и да се чувстваме максимално комфортно, докато вечеряме, ако в стаята е включена и зона за хранене. И имайки предвид всичко това, аз знам колко е трудно да се обърне внимание на всеки аспект от горепосочените така че, както с тази, така и с останалите статии за комбинирани помещения, се старая да ви помогна максимално в подбирането на идеи.

 

В жилището, което ще разгледаме днес е постигната невероятна хармония между цветове, текстури и мебели. Всекидневната, кухненския бокс и зоната за хранене са разположени в едно отворено помещение с площ от 30 м². Стаята е добре осветена, благодарение на големите прозорци, които осигуряват и невероятна гледка към центъра на града. Кухненският бокс е разделен на две части - едната осигурява ниши за хладилника и другите електроуреди, а другата изглежда като монолитна и предлага работно пространство.
Забелязваме един много интересен подход за разделяне на кухнята от всекидневната. Използвана е вертикална преграда, като от едната й страна е изграден висок кухненски бар с три стола, а от другата - мултимедиина зона с голям плосък телевизор.
Пренасяме се в уютният кът за хранене, където откриваме една далеч по-различна обстановка от тази на останалата част от помещението. Голямата бяла камина, съчетана с „недовършените" тухлени стени създават една битова атмосфера, която е много подходяща за трапезарията.

 

 

 

 

 

Услуги